Verzenden

Levertijd

Wij vinden het belangrijk dat u uw bestelling snel in huis heeft. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, betekent dat u het product binnen de 24 uren ( uitzonderlijk 48 uren ) in huis hebt. Voorwaarde is wel dat het product op voorraad is en u betaalt met Creditcard. Ook willen wij graag benadrukken dat we afhankelijk zijn van de bezorgdienst. Mocht er onverhoopt toch een vertraging plaats vinden waar wij weet van hebben voordat wij uw aankoop verzenden, dan zullen wij u de keuze geven om uw bestelling te annuleren.

Verzendkosten

Voor bestellingen vanuit België worden er geen verzendkosten aangerekend als het bedrag van de bestelling hoger is dan €50, BTW inbegrepen.   Voor bestellingen vanuit België lager dan €50 zijn er €6 verzendkosten.

Voor bestellingen vanuit Nederland worden er geen verzendkosten aangerekend als het bedrag van de bestelling hoger is dan €80, BTW inbegrepen.    Voor bestellingen vanuit Nederland lager dan €80 zijn er €8 verzendkosten.

Opsturen naar andere landen gebeurt niet!

Pakket traceren

Indien u het wenst krijgt u, nadat uw bestelling is verzonden, een bevestigingsmail. In deze email kunt u een trackingcode vinden waarmee u uw bestelling online kunt volgen. De code is aan te vragen via info@difitan.nl

Als u niet thuis bent

Als u ten tijde van de eerste afleveringspoging niet thuis bent, komt de koerier de volgende werkdag nog een keer. Dit wordt kenbaar gemaakt met een briefje in uw brievenbus.

Als u ten tijde van de tweede afleveringspoging ook niet aanwezig bent, wordt u gevraagd zelf een afspraak met de koerier te maken. Ook dit wordt kenbaar gemaakt met een briefje in uw brievenbus.

Verdere vragen ivm uw levering?

Voor vragen ivm bestelling en / of levering: 

Mail naar info@difitan.nl of

Bel naar 0492/61 38 70

Veilig online betalen

Gratis verzending vanaf €50

Levering binnen 4 werkdagen

We helpen je graag.

Download de klinische studie

De effecten van collageen zijn wetenschappelijk bewezen op de gezondheid van de gewrichten. 


Meer weten over de invloed op gewrichten, kraakbeen & collageen? Download dan hier de studie!