Waarom Glucosamine?

Glucosamine is dus een belangrijke bouwstof voor het kraakbeen en draagt bij aan gezonde gewrichten. Het herstelt aangetast kraakbeen en kan nieuw kraakbeen opbouwen. Glucosamine lijkt een rol te spelen bij pijnlijke gewrichten, aangezien het zorgt voor versteviging en smering.

Innovatieve AminoLock® Technologie

Genacol® onderscheidt zich door de toepassing van de geavanceerde AminoLock® Sequence-technologie, ontwikkeld door DirectLab Inc. Deze technologie zorgt voor een kleiner moleculair gewicht (-1m Dalton) van het gehydroliseerd collageen. Dit geeft een verhoogde en snellere opname van de bouwstoffen van collageen. De collageen die essentieel is voor de veerkracht en elasticiteit in het lichaam.

5 belangrijkste collageen types

Waar veel producten zich beperken tot type II collageen, gaat Genacol de bouwstoffen aanbieden voor de vijf belangrijkste types collageen. Deze diversiteit in collageen is cruciaal voor zowel de gezondheid van gewrichten, de huid als de vitale organen.

Verrijkt met vitamine C

Elk Genacol®product is verrijkt met vitamine C, een essentiële voedingsstof die de natuurlijke aanmaak van collageen in het lichaam stimuleert. Deze combinatie van het supplement collageen en vitamine C versterkt de werking van collageen in het lichaam.

Wetenschappelijk bewezen resultaten

De effectiviteit van Genacol is wetenschappelijk bewezen en onderbouwd. Consistent gebruik volgens de aanbevolen dosering is de sleutel tot het ervaren van de voordelen van Genacol.

 

Ervaar zelf de voordelen van Genacol®.

Veilig online betalen

Gratis verzending vanaf €50

Elke bestelling ingevoerd voor 16u wordt dezelfde werkdag nog verzonden

We helpen je graag.

Download de klinische studie

De effecten van collageen zijn wetenschappelijk bewezen op de gezondheid van de gewrichten. 


Meer weten over de invloed op gewrichten, kraakbeen & collageen? Download dan hier de studie!